Selected:

Αλοιφή γλυκοζαμίνης, Dr. Kent με CBD (550mg) 100 ml

49.00

Αλοιφή γλυκοζαμίνης, Dr. Kent με CBD (550mg) 100 ml

Η κρέμα χρησιμοποιείται για την φροντίδα και ανακούφιση των χεριών, του λαιμού, των ποδιών και της πλάτης από τους πόνους.
Περιέχει συστατικά τα οποία βοηθούν στην υγιή λειτουργία των συνδετικών ιστών, μυών και χόνδρων.

49.00

Περιγραφή

Πλήρες φάσμα κανναβινοειδών
CBD: 550 mg
Ποσότητα: 100 ml ℮
Χωρίς Paraben και τεχνητό άρωμα

Η Αλοιφή γλυκοζαμίνης, Dr. Kent με CBD (550mg) σε συσκευασία των 100ml παρέχει μια άμεση και ευχάριστη αίσθηση ψύξης και επακόλουθης θέρμανσης, χάρη στη δράση ενός προσεκτικά επιλεγμένου συνδυασμού ενεργών συστατικών (μενθόλη, καμφορά, σαλικυλικό μεθύλιο, αιθέριο έλαιο γαρίφαλου και εκχύλισμα καυτερής πιπεριάς). Ένα μασάζ με την Αλοιφή γλυκοζαμίνης, Dr. Kent με CBD (550mg) καταπραΰνει το δέρμα και διεγείρει την περιφερειακή κυκλοφορία και παρέχει μια ζεστασιά που ανακουφίζει και χαλαρώνει.

Το προϊόν περιέχει ένα συνδυασμό θειικής γλυκοζαμίνης, νατριούχου θειικής χονδροϊτίνης, MSM (οργανικό θείο) και εκχυλίσματος κάνναβης (Cannabis sativa L.). Η γλυκοζαμίνη και η νατριούχος θειική χονδροϊτίνη είναι συστατικά των υγιών αρθρώσεων και του συνδετικού ιστού και με την επάλειψη τους στο δέρμα το αφήνουν απαλό και υγιές.

Χρήση: Η Αλοιφή γλυκοζαμίνης, Dr. Kent με CBD (550mg) χρησιμοποιείται για τη φροντίδα και το μασάζ των χεριών, των ποδιών, του λαιμού και της πλάτης. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το προϊόν στο δέρμα στην επιθυμητή περιοχή, μία ή δύο φορές την ημέρα και κάνετε ένα απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί από το δέρμα.

Προφυλάξεις: Μόνο για εξωτερική χρήση. Μην χρησιμοποιείτε την αλοιφή σε ερεθισμένες περιοχές ή σε δέρμα που έχει υποστεί βλάβη. Να πλένετε καλά τα χέρια σας μετά τη χρήση και να αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά! Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών. Δεν συνιστάται σε ασθενείς που χρησιμοποιούν αντιπηκτικά.

ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ, ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΓΡΑΣΙΑ

Συστατικά: Νερό, στεατικό οξύ, coco-caprylate/caprate, έλαιο αβοκάντο (Persia Gratissima), διμεθυλοσουλφίδιο, εκχύλισμα λουλουδιών/φύλλων/μίσχων Cannabis Sativa, τριγλυκερίδιο καπρυλικού/καπρικού, κετεαρυλική αλκοόλη, στεατικό γλυκερύλιο, σκουαλένιο, μενθόλη, κάμφορα, σαλικυλικό μεθύλιο, νατριούχος θειική χονδροϊτίνη, θειική γλυκοζαμίνη, καπρυλική σορβιτάνη, προπανοδιόλη, βενζοϊκό οξύ, έλαιο από λουλούδια Eugenia Caryophyllus (γαρυφαλέλαιο), sodium cetearyl sulfate, εκχύλισμα από πιπεριές Capsicum Frutescens, εκχύλισμα Rosmarinus Officinalis (δενδρολίβανο), σπορέλαιο Brassica Campestris και τα τερπένια ευγενόλη και ισοευγενόλη.

* To στεατικό οξύ είναι κορεσμένο λιπαρό οξύ (δεκαοκτανοϊκό οξύ). Πρόκειται για ένα κηρώδες στερεό. Το όνομα του προέρχεται από την ελληνική λέξη στέαρ (γενική “του στέατος”), που σημαίνει λίπος. Το στεατικό οξύ είναι αξιοσημείωτα το πιο συνηθισμένο στη φύση κορεσμένο λιπαρό οξύ, μαζί με το παλμιτικό οξύ.

* Το coco-caprylate/caprate είναι ένας εστέρας λιπαρής αλκοόλης καρύδας, καπρυλικού οξέος και καπρικού οξέος. Το καπροϊκό, το καπρυλικό και το καπρικό οξύ (το καπρικό είναι στερεό, ενώ τα δύο πρώτα είναι λεπτόρρευστα υγρά) δεν χρησιμοποιούνται μόνο για τον σχηματισμό εστέρων, αλλά και αυτούσια ως προσθήκες στο βούτυρο, στο γάλα, στην κρέμα γάλακτος, στο ψωμί, στη μπύρα και σε άλλα τρόφιμα ως βελτιωτικά γεύσεως. Όπως και το έλαιο καρύδας έχουν ευεργετικές επιδράσεις στο δέρμα.

* Το έλαιο αβοκάντο (Persia Gratissima), το αβοκάντο παραδοσιακά έχει σημαντική συνεισφορά στα καλλυντικά. Πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β, C, D, E), ελαϊκό οξύ και ωμέγα 3-6, το έλαιο του είναι ιδανικό για εκείνους που έχουν ξηρό ή ερεθισμένο δέρμα (εξαιτίας εκζέματος ή ψωρίασης, κλπ.) ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια εξαιρετική αντιγηραντική θεραπεία για όλα τα ώριμα δέρματα (άριστο για την πρόληψη του σχηματισμού των ρυτίδων).

* Ο διμεθυλοθειαιθέρας ή διμεθυλοσουλφίδιο η τοξικότητα του οποίου είναι πρακτικά μηδενική, απορροφάται ευκολότατα από το δέρμα και έτσι βοηθά στην απορρόφηση άλλων συστατικών με τα οποία συνδυάζεται.

* Το τριγλυκερίδιο καπρυλικού / καπρικού είναι ένα ελαιώδες υγρό που παρασκευάζεται από έλαιο καρύδας, χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και άλλα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, όπως κρέμες προσώπου, κραγιόν, μακιγιάζ ματιών, κά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε αρώματα, ενυδατικά και αντηλιακά. Βρίσκεται φυσικά σε τρόφιμα, αλλά μπορεί επίσης να γίνει και με βιομηχανικές διεργασίες.

* Η κετεαρυλική αλκοόλη αποτελεί γαλακτωματοποιητικό μέσο, καθώς και
μαλακτικό μέσο για γαλακτώματα ελαίου σε νερό και βελτιώνει τη σύνθεση, λαμβάνεται από φυτικά έλαια και υποστηρίζει το σχηματισμό σταθερών γαλακτωμάτων. Επιπλέον, έχει ενυδατική δράση.

* Το στεατικό γλυκερύλιο είναι γαλακτωματοποιητής που παρασκευάζεται από
ποικιλία φυτικών ελαίων και χρησιμοποιείται για την σταθεροποίηση γαλακτωμάτων
ελαίου σε νερό. Παρασκευάζεται από ποικιλία φυτικών ελαίων, επιπλέον βοηθά να απαλύνει και να λειάνει το δέρμα.

* Το σκουαλένιο είναι μια φυσική οργανική ένωση που παράγονταν αρχικά για εμπορικούς σκοπούς κυρίως από έλαιο από συκώτι καρχαριών (εξ ου και το όνομά του, καθώς ο Squalus είναι γένος καρχαριών), πλέον χρησιμοποιούνται φυτικές πηγές (κυρίως φυτικά έλαια), από το φύτρο σίτου και από τις ελιές.

* Η μενθόλη είναι μια οργανική ένωση που παράγεται συνθετικά ή λαμβάνεται από τα έλαια άγριας μέντας, μέντας ή από άλλα φυτά της μέντας. Πρόκειται για μια κηρώδη, κρυσταλλική ουσία, διαυγής ή λευκού χρώματος, η οποία είναι στερεή σε θερμοκρασία δωματίου και λιώνει ελαφρώς σε μεγαλύτερη θερμοκρασία.

* Η καμφορά είναι ένα κηρώδες, εύφλεκτο, διαφανές στερεό με έντονο άρωμα. Είναι ένα τερπενοειδές. Βρίσκεται στα αρωματικά έλαια στον φλοιό και τα φύλλα του Κιννάμωμον (Cinnamomum), ένα γένος αειθαλών αρωματικών δέντρων και θάμνων, που ανήκουν στην οικογένεια των Λαουρίδων (Lauraceae). Χρησιμοποιείται για το άρωμά της, ως συστατικό στο μαγείρεμα (κυρίως στην Ινδία), ως ρευστό για βάλσαμο, για ιατρικούς σκοπούς και σε θρησκευτικές τελετές.

* Το σαλικυλικό μεθύλιο είναι ένα παράγωγο σαλικυλικού οξέος και είναι ένα τοπικό ερεθιστικό, ερεθίζει τους υποδοχείς του δέρματος, οδηγώντας στη αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, ανήκει στην ομάδα των μη-στεροειδών αντι-φλεγμονωδών παραγόντων, αναστέλλει τη σύνθεση των προσταγλανδινών με την αναστολή της κυκλοοξυγενάσης, έτσι μειώνει το πρήξιμο και την διήθηση του φλεγμαίνοντα ιστού.

* Η νατριούχος θειική χονδροϊτίνη είναι μια, φυσική ουσία που συμβάλλει στη διοχέτευση νερού και θρεπτικών συστατικών στον χόνδρο, διατηρώντας τον σπογγώδη και υγιή. Διατροφικές πηγές της συγκεκριμένης ουσίας δεν υπάρχουν. Έτσι, όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει επαρκή ποσότητα της ουσίας, θα πρέπει να καταφύγουμε στη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής. Η χονδροϊτίνη διατίθεται σε συμπληρώματα θειϊκής χονδροϊτίνης, τα οποία παρασκευάζονται από χόνδρο βοοειδών (αγελάδας) ή καρχαρία.

* Η θειική γλυκοζαμίνη είναι ουσία απαραίτητη για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό. Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και για τη διαδικασία επιδιόρθωσης τους. Διαθέτει ήπια αντιφλεγμονώδη δράση. Πολλοί πιστεύουν ότι η χρόνια λήψη γλυκοζαμίνης, που είναι απολύτως εφικτή, λόγω της απουσίας ανεπιθύμητων ενεργειών, καταστέλλει αρκετές φλεγμονώδεις διαδικασίες στον οργανισμό και προστατεύει από παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα, ενώ πρόσφατες μελέτες μιλούν για τα οφέλη της στις καρδιαγγειακές και οι πνευμονικές παθήσεις.

* H καπρυλική σορβιτάνη είναι ένα πολυλειτουργικό συστατικό, βοηθάει στην πυκνότητα των επιφανειοδραστικών συστημάτων και μπορεί να βοηθήσει για να σταθεροποιήσει τα γαλακτώματα, καθώς έχει μια ιδιότητα συν-γαλακτωματοποίησης. Έχει εξαιρετική συνέργεια με π.χ. αρωματικές αλκοόλες ή οργανικά οξέα. Αυτή η ιδιότητα βοηθά να μειωθεί η ποσότητα των κλασικών συντηρητικών χωρίς μείωση του υψηλού επιπέδου ασφαλούς διατήρησης καλλυντικών συνθέσεων.

* Η προπανοδιόλη (προπυλενογλυκόλη) είναι μια συνθετική οργανική ένωση. Είναι ένα ιξώδες, άχρωμο υγρό, το οποίο είναι σχεδόν άοσμο, αλλά έχει μια ελαφρώς γλυκιά γεύση. Παράγεται σε μεγάλη κλίμακα και χρησιμοποιείται κυρίως στην παραγωγή πολυμερών, αλλά βλέπει επίσης τη χρήση της στην επεξεργασία τροφίμων και ως υγρό επεξεργασίας σε εφαρμογές εναλλαγής θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας, χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και τη φαρμακολογία.

* Το βενζοϊκό οξύ είναι αρωματική οργανική χημική ένωση, που περιέχει άνθρακα, υδρογόνο και οξυγόνο. Είναι το απλούστερο αρωματικό καρβοξυλικό οξύ. Το βενζοϊκό οξύ βρίσκεται με φυσικό τρόπο και σε πολλά φυτά, χρησιμεύοντας ως πρόδρομη ένωση για τη βιοσύνθεση πολλών δευτερευόντων μεταβολιτών.

* Το έλαιο από λουλούδια Eugenia Caryophyllus (γαρυφαλέλαιο) χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική, υπάρχουν λίγες ενδείξεις ότι περιέχει την ουσία eugenol (ευγενόλη) και είναι αποτελεσματικό για πονόδοντο ή άλλους τύπους πόνου. Γενικά έχει καταπραϋντικές ιδιότητες.

* Το sodium cetearyl sulfate είναι άλας λιπαρής αλκοολής συνδεδεμένο σε μια θειική ομάδα, που ονομάζεται επίσης αλκυλοθειικό. Το έλαιο καρύδας είναι η πηγή λιπαρών αλκοολών. Το sodium cetearyl sulfate είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σε καλλυντικά προϊόντα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Είναι μια λευκή έως ελαφρώς κίτρινη σκόνη. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας στη σύνθεση των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, όπως σαμπουάν, στα καθαριστικά δέρματος και άλλων προϊόντων φροντίδας του δέρματος.

* Το Capsicum frutescens είναι ένα είδος πιπεριάς τσίλι. Οι πιπεριές συνήθως αναπτύσσονται προς τα πάνω και είναι μικρές σε μέγεθος και αναπτύσσονται σε ανοιχτό κίτρινο και ωριμάζουν σε έντονο κόκκινο, αλλά υπάρχουν και σε άλλα χρώματα. Οι πιπεριές του περιέχουν καψαϊκίνη.

* Το δενδρολίβανο περιέχει μια σειρά από φυτοχημικά προϊόντα, όπως το ροσμαρινικό οξύ, την καμφορά, το καφεϊκό οξύ, το ουρσολικό οξύ, το βετουλινικό οξύ, το καρνοσικό οξύ και την καρνοσόλη. Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου περιέχει καμφορά 10-20%.

* Το Brassica Campestris είναι ένα φυτό της οικογένειας της μουστάρδας. Οι σωληνοειδείς ρίζες και οι σπόροι θεωρούνται ως αντιρρυπαντικά, οι σπόροι περιέχουν έως και 45% ελαίου ημιστερεάς ξήρανσης. Χρησιμοποιείται ως λιπαντικό και σε σαπούνια.

* Τα τερπένια είναι αρωματικά μόρια της φύσης. Σχεδόν όλα τα φυτά παράγουν τερπένια. Τα τερπένια έχουν πολλές και ξεχωριστές φαρμακευτικές ιδιότητες.

 

Close Menu
×
×

Cart