Ηλεκτρονικό κατάστημα BPH Bio-pharmacy

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις πριν αγοράσετε προϊόντα από εμάς.

1. Συμφωνία με τους Όρους:
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου και την αγορά προϊόντων από εμάς, συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

2. Προσωπικά Δεδομένα:
Η συλλογή και η χρήση προσωπικών δεδομένων ρυθμίζονται από την πολιτική απορρήτου του ιστότοπού μας. Σας ενθαρρύνουμε να την διαβάσετε για περισσότερες πληροφορίες.

3. Παραγγελίες και Πληρωμές:
Οι παραγγελίες σας υπόκεινται σε επιβεβαίωση και η πληρωμή πρέπει να ολοκληρωθεί πριν από την αποστολή των προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής που υποστηρίζουμε.

4. Επιστροφές και Επιστροφές Χρημάτων:
Οι πληροφορίες για την πολιτική μας σχετικά με τις επιστροφές και τις επιστροφές χρημάτων περιγράφονται σε ξεχωριστή σελίδα στον ιστότοπό μας.

5. Πνευματικά Δικαιώματα:
Όλα τα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο του ιστότοπού μας ανήκουν σε εμάς. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή η αναδημοσίευση χωρίς άδεια.

6. Επικοινωνία:
Για οποιαδήποτε ερωτήσεις ή απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρέχεται στον ιστότοπό μας.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την εμπειρία των αγορών σας μαζί μας.